Πληρωμές

Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται με τους εξής τρόπους:

Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή ιστοσελίδα της Τράπεζας Αlpha Bank όπου γίνεται και η πληρωμή με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με κατάθεση σε τράπεζα κατόπιν συνεννόησης.

Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο σας.

Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά τη λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με email στο info@porra.gr

Ο τραπεζικός λογαριασμός της ΑLPHA BANK είναι:

IBAN: GR4401404760476002002002606

Με πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται προκαταβολή το 1/2 του ποσού και η εξόφληση του υπολοίπου γίνεται πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Αποστολές

Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό σύμφωνα και με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε.

Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους:

Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μπορούν να αποσταλούν με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX είτε με παραλαβή από το κατάστημα μας.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70,00 ευρώ εντός Ελλάδος, ενώ κάτω αυτού του ποσού ή για παραγγελίες εξωτερικού η επιβάρυνση είναι του παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, το βάρος, τις διαστάσεις του πακέτου και τον τόπο που θα αποσταλεί. Σε αυτή την περίπτωση πριν τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας θα γνωρίζετε το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής. Η εταιρία μας έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με χαμηλές χρεώσεις για τις αποστολές των δεμάτων των πελατών της. Για κάθε παραγγελία γίνεται ειδικός έλεγχος βάρους, όγκου και τόπου αποστολής, για να εκτιμηθεί σωστά ο ασφαλέστερος, συντομότερος και οικονομικότερος τρόπος μεταφοράς και παράδοσης. Για τυχόν απορίες, πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε για το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρία η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.