Με χαρά σας παρουσιάζουμε το ανακαινισμένο μας κατάστημα.

Όραμα του καταστήματος Porra Wedding & Evening Dresses στη Θεσσαλονίκη είναι να συνεχίσει να προσφέρει στις υποψήφιες νύφες, νυφικά φορέματα που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο ύφος και ποιοτικές επιλογές.

Το γεγονός αυτό μας δεσμεύει να διατηρήσουμε την ανοδική μας πορεία, πάντα με γνώμονα, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η θερμή υποδοχή, η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η υψηλή τεχνογνωσία είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες που συμβάλουν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, όπου χωρίς βιασύνη και με την κατάλληλη καθοδήγηση από ένα εξειδικευμένο προσωπικό θα μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για μια τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Αποστολή μας είναι η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων, έχοντας ως κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τον τομέα του γάμου και του βραδινού φορέματος και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών που επιλέγουν τα προϊόντα μας.

Στο κατάστημά μας επιπλέον θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή βραδινών φορεμάτων για όλες τις ηλικίες, σε ποικιλία σχεδίων και σε διάφορα μεγέθη, πάντα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας όλα αυτά τα 33 χρόνια.

Με εκτίμηση η διεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

«Η σημασία στη λεπτομέρεια, το τέλειο φινίρισμα, η άψογη εφαρμογή και τα φίνα υλικά, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που θα βρείτε στον οίκο μας»

Εμπιστευτείτε τον οίκο νυφικών Porra Wedding στη Θεσσαλονίκη για δημιουργίες υψηλής ραπτικής που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ και θα κάνουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας αξέχαστες για εσάς και τους καλεσμένους σας.