Ο οίκος νυφικών και βαπτιστικών ΠΩΡΡΑ ιδρύθηκε το 1989 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σε ένα ισόγειο κατάστημα 70τ.μ., που σε λίγα μόνο χρόνια με την αγάπη σας, έγινε ένα κατάστημα με τρεις ορόφους 320τ.μ. για την καλύτερη άνεση και πολυτέλεια όπως αρμόζει για κάθε περίσταση που είναι μοναδική.
Εμείς προτείνουμε να μην της αντισταθείτε.
Αφήστε την να σας παρασύρει σ’ αυτήν την υπέροχη περίοδο χαράς και προετοιμασίας για το πιο όμορφό σας ξεκίνημα. Αφήστε την να σας δώσει υποσχέσεις αιώνιας ευτυχίας και παντοτινής αγάπης. Εμείς πάντως ομολογούμε πως συνωμοτήσαμε μαζί της για να μην μπορέσετε να αντισταθείτε καθόλου στο κάλεσμά της. Φροντίσαμε να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε για να είναι όλα τόσο όμορφα που είναι στα όνειρά σας.

Ο οίκος Νυφικών και Βαπτιστικών ΠΩΡΡΑ εγγυάται νυφικά των μεγαλύτερων νυφικών οίκων του εξωτερικού καθώς και δικά μας σχέδια για την μοναδική στιγμή της ζωής σας. Διαθέτουμε ακόμη μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ Νύφης από λαμπάδες και μπομπονιέρες. Σε λίγο όμως χρονικό διάστημα θα ξανασυναντηθούμε για την πρώτη βάπτιση του παιδιού σας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από τις πιο μεγάλες εταιρίες του κόσμου όπως:

VANESSA CARDUI,SPO by SOSO, POLO, GUY LAROCHE, BAMBOLINO, RAXEFSKY και NEONATO.